Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aparat medical tratare psoriazis Bioptron Compact III
390 €
Brand
C.3
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Persoana fizica, vand Zepter Bioptron Compact III cu lentila galbena color de 4 cm., original Elvetia.

Am pe stoc 2  bucati noi, sigilate.

Aparatul este nou, in cutia speciala din plastic pentru depozitare si transport, plus cutia de carton originala zepter bioptron, vine insotit de: cartea tehnica originala, o xerocopie traducere in limba romana pe 36 de pagini cu modul de folosire pentru fiecare tip de boala in parte, o lucrare medicala exceptionala a domnului Dr. Deak Sandor - medic specialist in utilizarea luminii polarizare Bioptron.

Poze reale cu aparatul medical.

Se vinde aparatul Bioptron plus un oxy sterile spray mare de 250 ml.,fara alte accesorii, vand ca persoana fizica,deci nu emit factura,  dau garantie 24 luni cu certificatul original al firmei Zepter!

Foloseste la tratarea pitiriazis, psoriazis, antiescare,fisuri anale, hemoroizi, acnee, apnee, cefalee, escare, arsuri grave, boli renale, boli de ficat, aritmii cardiace, dureri reumatismale, rani postoperatorii-operatii neinchise sau care supureaza, artrita, artroza, arterita, stari nervoase, depresii, autism, nevroze, dermatite, boli oculare, ORL, excoriatii, luxatii,  carcei, rani deschise prin taiere, intepare, zgariere, elimina colicii la copiii mici, tratamente de intretinere si infrumusetare, scolioza,etc.

Aparatul medical Bioptron Compact III este autorizat si acreditat la nivel international si are 6 certificate de calitate internationala.

Acest aparat medical a salvat multe vieti omenesti prin efectele lui terapeutice ale luminii polarizate.

Foloseste efectele luminii polarizate, premiul Nobel pentru Medicina din anul 1903.

Expediez prin firma rapida de curierat Fan Courier Express cu suportarea cheltuielilor de transport si ramburs bani de catre destinatar, plata facandu-se direct la curierul care preda coletul.
Din Gura in Gura